Venice Travel guide Guía turística de Venecia Guida informazioni Venezia  Przewodnik po Sewilli Guide de Voyage de Venise Путеводитель по Венеции Turistický průvodce Benátkami Ghidul turistic al Veneţiei Toeristische gids van Venetië Rejseguide til Venedig

Venedig


 


Venedig

Der findes mange steder i Venedig, hvor du kan slappe af og mødes med venner.

Det er værd at tage en pause og få sig en drink på en af caféerne på Plaza de San Marcos som el Quadri eller la Fenice, som er fuld af historie takket være de berømte gæster, der besøgte disse steder, der i blandt Goldoni, Lord Byron, D’Annunzio, Modigliani, Proust og Dickens. Det mest slående ved disse caféer, som på de fleste venetianske hoteller, er interiør udsmykningen i typisk venetianske stil.

Opera og ballet dilletanter bør se operarerne opført på theatre La Fenice.

Nyd en autentisk “venetiansk smag” og prøv den uformelle “bacari”, den ældste vinbar i Venedig, hvor de sælger “cicchetti”, som svarer til de spanske tapas.

Andre uformelle steder, som ikke er så sigtet mod turister, men har et mere lokalt klientel, kan findes i områderne la Fondamenta della Misericordia eller Ghetto og Campo Santa Margherita, hvor studerende og kunstnere mødes.

Aperitifs og barer:
Conca D’Oro o Basiliquito:
Adresse: Campo S.S. Filippo e Giacomo a Castello 4338, Venedig
Her kan du nyde en god pizza, enten på traditionel vis eller “al metro”; det betyder at du vælger længden i cencimetre, afhængig af hvor sulten, du er. Fra 18.00 til 21.00 serverer de tapas og cocktails. Deres specialitet er basiliquito.

Aurora:
Adresse: Plaza de San Marcos, 49, Venedig
Hver søndag kl. 18.30 foregår ”Aurota Kunst Aperitive”, hvor venetianske og udenlandske kunstnere viser deres værker frem, og skaber dermed et rigtig hyggeligt kunstnerisk hjørne på denne venetianske café.

Muro Vino e Cucina
Adresse: Campo Bella Vienna, en el mercado de Rialto en San Polo 222.
Restauranten kombinerer traditionel beværtning med det mere designprægede. For en hurtig bid kan du vælge ”cicchetti”, men hvis du har mere tid, har restauranten en god fiskemenu, grøntsager og salater. Retterne skifter hver uge og benytter sig af frisk sæsonbestemte produkter. Det har et fantastisk udvalg af desserter.
www.murovinoecucina.it

Bar y Restaurante Central
Adresser: Piscina Frezzaria a San Marco 1659/b
Denne nye restaurant er åben indtil sent på aftenen, og højdepunktet på menuen er det typiske venetianske køkken. Gennemtænkt dekorering, afslappende musik og en lounge skaber en romantisk atmosfære, der er unik i Venedig.
www.centrale-lounge.com

Diskoteker

Round Midnight:
Adresse: Santa margherita, Dorsoduro 3102, Venedig
Lørdage, dance musik
Mandage, Onsdage og Torsdage mellem 18.00 – 20.00, jazz musik.

Martini Scala
Adresse: San Marco 2007, Venedig
Åbningstider: 22.00 – 03.00
Lukket tirdage

Bar med musik og live optrædende af venetianske sangere.

CASINO
Casinò di Ca' Vendramin Calergi
Aldersbegrænsing 18 år.
Åben hele året undtaget: 24. og 25. December  

Billet: € 2.58 for Franske spil og ”spillemaskine” rummet
Åbningstider:
Traditionale spil: 15.00 – 03.00
”Spillemaskine” rummet: 11.00 – 03.00


til toppen

Næste  

Forbehold: Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne på dette websted så præcise som mulige, men de leveres, som de er, og vi afstår derfor fra ethvert ansvar for tab, skade eller ulempe, der måtte næres, som følge af disse oplysninger.


 
Lær Spansk i Spanien
    Lær Spansk i Spanien  


Kort over Venedig
 se forstørrelse  

 

Introduktion | Venedigs Historie | Nyttige Oplysninger | Kort over Venedig | Vejret | Sådan kommer du rundt

Venedigs Monumenter | Venedigs Museer | Natteliv i Venedig | Andre steder nær Venedig | Venedigs Restauranter | Ritchey